Webinar – Säkerhet med Samsung i företaget 27 maj kl. 14:00

I över 10 år har Samsung legat i framkant när det gäller innovation av mobila lösningar i en värld där förändringstakten ökar för varje dag. De såg snabbt möjligheter med mobilitet inom företagen och gjorde tidigt några viktiga vägval och satsningar på företagsanpassade program som gjorde dem till den framgångsrika spelare de är idag.

Under detta webinar kommer Samsung tillsammans med Promobility att gå igenom skillnader och möjligheter mellan de företagsanpassade lösningar som Samsung och Google har tagit fram för att underlätta administration samt öka säkerhet och användarvänlighet vid användandet av enheter från Samsung. Vi reder ut begrepp så som Samsungs Enterprise Edition, Knox samt Googles Android Enterprise.

Se Reprisen här

Publicerat
onsdag 6 maj, 2020
Ämnen
android Appar arbetsplats EMM knox mobil arbetsplats samsung smartphone tablet

Promobility är en IT-partner inom modern infrastruktur, digital säkerhet och applikationsutveckling. Vi arbetar med teknisk och strategisk rådgivning inom modern klienthantering (MDM, EMM, UEM), offensiv, defensiv och strategisk cybersäkerhet samt iOS och Android-utveckling m.m. Vi är baserade i Karlstad men arbetar över hela Sverige och Skandinavien.

Integritetspolicy

© Copyright 2023 Promobility