Webinar – Besparingar och den mobila arbetsplatsen 13 maj kl. 14:00

I rådande tid utmanas vi alla i förmågan att kunna tänka både kort- och långsiktigt på samma gång. Jakten på besparingar är större än någonsin. Det gäller att snabbt och träffsäkert hitta besparingspotential så tid och pengar kan frigöras till mer långsiktiga projekt som stärker våra affärer i ett längre perspektiv.

 

Under detta webinar kommer 3stepIT tillsammans med Promobility att presentera hur vi ser att den mobila arbetsplatsen köps in och förvaltas så användarvänligt och kostnadseffektivt som möjligt. Vi kommer även att visa hur vi hjälpt kunder med att hitta besparingspotential på över 80% i minskad tidsåtgång, samt besparingar på över 20% i direkta kostnader. Besparingar som bland annat kommer genom att förenkla hanteringen av abonnemangs- och växeltjänster, inköp, uppföljning, konfiguration, service och support.

Onsdagen 13e maj 14:00


Publicerat
onsdag 6 maj, 2020
Ämnen
arbetsplats återvinning inköp kostnadsbesparing miljö mobil arbetsplats smartphone tablet

Promobility är en IT-partner inom modern infrastruktur, digital säkerhet och applikationsutveckling. Vi arbetar med teknisk och strategisk rådgivning inom modern klienthantering (MDM, EMM, UEM), offensiv, defensiv och strategisk cybersäkerhet samt iOS och Android-utveckling m.m. Vi är baserade i Karlstad men arbetar över hela Sverige och Skandinavien.

Integritetspolicy

© Copyright 2023 Promobility