Webinar: Så här arbetar ni med Mobile Threat Detection

Upptäck hot och skydda din organisation från angrepp på mobila enheter

Dagarna när mobiltelefoner inte behövde skyddas mot angrepp är räknade och hotbilden ökar. Men hur kan vi skydda verksamhetens information och specifikt angrepp som sker mot de mobila enheterna?

I denna webinarserie kommer vi fördjupa oss i Mobile Threat Detection (MTD) tillsammans med Zimperium. Vilken roll spelar MTD i IT-miljön, hur implementeras det på bästa sätt och hur fungerar det i praktiken?

Samtliga webinar är kostnadsfria och kan ses i efterhand.


#1/2 – Webinar: Vad är MTD, varför finns det och vad skiljer sig från device management?

Sändes: 8/6 2021 kl. 08.30 | Längd 30 minuter

Vad är MTD, varför finns det och vad skiljer sig från device management (MDM/EMM/UEM)? I första delen av vår webinarserie reder vi ut vad skillnaderna är mellan MTD och device management och vilka tekniska luckor som finns i device management-verktygen ur ett IT-säkerhetsperspektiv. Vi sätter också in hotbilden mot mobila enheter i en användares vardagskontext för att tydliggöra vilka risker som finns och vilken teknik som skyddar mot vad.


#2/2 – Webinar: Hur används MTD i praktiken?

Sändes: 10/6 2021 kl. 08.30 | Längd 30 minuter

Vi introducerar Zimperium zIPS MTD samt visar hur hotbilden i användarens vardagskontext upptäcks i praktiken och hur man kan använda Zimperium zIPS för att arbeta strukturerat med upptäckt, isolering och utredning av incidenter.


Kan du inte delta just denna tid? Registrera dig ändå så får du tillgång till webinarinspelningarna i efterhand!

Se Reprisen här

Publicerat
tisdag 18 maj, 2021
Ämnen
android Cybersäkerhet EMM Informationssäkerhet iOS webinar

Promobility är en IT-partner inom modern infrastruktur, digital säkerhet och applikationsutveckling. Vi arbetar med teknisk och strategisk rådgivning inom modern klienthantering (MDM, EMM, UEM), offensiv, defensiv och strategisk cybersäkerhet samt iOS och Android-utveckling m.m. Vi är baserade i Karlstad men arbetar över hela Sverige och Skandinavien.

Integritetspolicy

© Copyright 2023 Promobility