Webinar – Säkra upp era mobila enheter med Checkpoint och Promobility, en webinarserie i två delar 26 & 28:e maj

Nya tider, nya arbetssätt och nya angreppssätt ställer höga krav på att informationen på våra digitala arbetsredskap är säkrad. Vi ser att angripare använder nya metoder för komma åt känslig information, men det finns lösningar som gör att både slutanvändare och IT kan känna sig trygga.

Check Point och Promobility hälsar välkomna till en webinarserie i två delar där vi går igenom hur angrepp mot smartphones går till, vilka konsekvenser det kan få och vad man kan göra för att skydda sig mot det. Vi kommer praktiskt att visa varför det inte räcker att säkra upp sina smartphones med MDM/EMM/UEM och vi kommer visa hur Check Points Sandblast Mobile täpper till den luckan som lämnas.

Del 2 – 28e maj 14:00 – Se reprisen här! Här visar vi hur en attack kan gå till och varför det inte räcker med MDM/EMM/UEM

 

Publicerat
torsdag 14 maj, 2020
Ämnen
android Appar Apple checkpoint iOS privacy Promobility smartphone tablet webinar

Promobility är en IT-partner inom modern infrastruktur, digital säkerhet och applikationsutveckling. Vi arbetar med teknisk och strategisk rådgivning inom modern klienthantering (MDM, EMM, UEM), offensiv, defensiv och strategisk cybersäkerhet samt iOS och Android-utveckling m.m. Vi är baserade i Karlstad men arbetar över hela Sverige och Skandinavien.

Integritetspolicy

© Copyright 2023 Promobility