Infrastruktur & Säkerhet

På Promobility är vi experter på att modernisera den digitala arbetsplatsen och att hantera de förändringar som krävs för att gå från klassisk domänbunden arbetsplats till en modern och mobil modell. Vi kan bistå med kompetens inom plattformsval, integration, att vidareutveckla er redan befintliga miljö eller varför inte låta oss hantera er digitala arbetsplats som en komplett tjänst?

Vi arbetar enbart med etablerade leverantörer och säkerställer att vårt tjänsteutbud täcker in alla behov.

Ett mobilt synsätt på arbetsplatsen ställer nya krav på säkerhet. Vilket tyvärr ofta kan bli en bromskloss i förändringarna. Promobility har lång erfarenhet av strukturerat säkerhetsarbete och kan hjälpa er att förstå vilka hot och risker just er verksamhet behöver hantera. Våra säkerhetsexperter står redo att hjälpa er med allt från hotmodellering och riskanalyser till kravställning och kvalitetssäkring. Givetvis kan vi även åta oss ett mer övergripande ansvar där vi blir er partner i det löpande säkerhetsarbetet.

Promobility är en IT-partner inom mobilitet och Mobil IT. Vi arbetar med Mobile Device Management (MDM), Enterprise Mobility Management (EMM), Unified Endpoint Management (UEM), IT-säkerhet, iOS och Android-utveckling m.m. Vi är baserade i Stockholm och Karlstad men arbetar över hela Sverige och Skandinavien.

© Copyright 2020 Promobility