Ledande Mobil IT

Vi brinner för att göra det komplicerade enkelt

Tjänster

Vårt erbjudande

Managerade Tjänster

Vi är experter på att leverera digitala arbetsplatser. Minimera er verksamhets insats och maximera er verksamhetseffekt med hjälp av våra managerade tjänster.

Läs mer

Mobila Lösningar

Tidrapportera på bussen, klarrapportera en order direkt på fältet eller attestera fakturor på tjänsteresan? Våra mobila lösningar effektiviserar processer, höjer kundupplevelser och ökar produktiviteten hos våra kunder.

Läs mer

Infrastruktur & Säkerhet

Vi är experter på att hantera den moderna arbetsplatsen där öppna nät och mobila digitala arbetsverktyg ställer nya och mer komplexa krav på säkerheten men också öppnar upp för nya, effektivare arbetssätt.

Läs mer

Hårdvara

Vi erbjuder en effektiv och hållbar livscykellösning för hårdvara och produktnära tjänster inom Mobil IT. Minimera er verksamhets insats och maximera er verksamhetseffekt med hjälp av vår leverans till er.

Läs mer

Safesnap – säker lagring via din kameraapp

Smartphones och surfplattor är naturliga arbetsredskap idag. De är smidiga verktyg som möter många av de behov som användarna har. Samtidigt är de sårbara verktyg då det kan vara svårt att ha kontroll över var filer på en smartphone eller surfplatta tar vägen.

Läs mer

Promobilitys säkerhetstjänster

Oavsett hur ni vill arbeta med mobil IT-säkerhet så har vi en tjänst som passar ert arbetssätt. Paketerade tjänster som täcker hela ekosystemet eller enskilda förvaltnings- eller rådgivningstjänster för specifika behov.

Läs mer
Mobil it bild

Mobil IT

Mobilitet börjar etablera sig hos företag och myndigheter som en del i den interna digitala arbetsmiljön. För att ta nästa steg i utvecklingen behöver man en tydlig mobilitetsstrategi både gällande teknisk infrastruktur som för verksamhetslösningar. Man behöver kunna managera mobila applikationer för distribution och uppdateringar samt hantera säkerheten. När man har ovanstående på plats kan man börja med mobila applikationer för ökad effektivitet och för bättre kundupplevelser. Hos många företag och offentliga verksamheter behövs också gränssnitt för att kunna etablera mobila partnerapplikationer t ex inom hemtjänst och andra områden som kräver säkra mobila funktioner.

Promobility är en IT-partner inom mobilitet och Mobil IT. Vi arbetar med Mobile Device Management (MDM), Enterprise Mobility Management (EMM), Unified Endpoint Management (UEM), IT-säkerhet, iOS och Android-utveckling m.m. Vi är baserade i Stockholm och Karlstad men arbetar över hela Sverige och Skandinavien.

© Copyright 2020 Promobility