Vi accelererar digitalisering med affärsdriven säkerhet i fokus.

Om oss

Vårt Promobility

Vi människor har ett behov av att känna trygghet oavsett om vi befinner oss i den fysiska eller digitala världen. Lika trygga som vi vill känna oss i en mörk gränd om kvällen vill vi vara när vi klickar hem en vara online eller kanske delar känslig information med kollegor. Trots detta hamnar säkerhet förvånansvärt långt ner på priolistan i de flesta digitaliseringsprojekt.

Det vill vi på Promobility ändra på.

Hos oss på Promobility tror vi på att göra digital säkerhet enkel och tillgänglig för alla, oavsett storlek eller plånbok. Våra erfarna konsulter sätter sig snabbt in i dina vanligaste vardagsutmaningar, identifierar säkerhetsåtgärder samt ser till att säkerhet blir ett naturligt inslag i såväl din verksamhets digitala processer som tjänster.

Genom att skapa en robust grund som bygger värde över tid och andas klass och kvalitet skyddar vi dig från säkerhetsintrång, reducerar digitala affärsrisker och frigör tid att istället investera i din fortsatta digitaliseringsresa!

Promobility ingår i privatägda Huset Invest AB. Genom Huset Invest har Promobility en stark och långsiktig ägare med ett stort nätverk av företag och personer. Huset Invest ambition är att växa ytterligare, såväl organiskt som genom företagsförvärv, och är måna om den företagskultur som byggts upp inom koncernen, präglad av värme och ödmjukhet mellan såväl medarbetare som i våra kundrelationer.

Vision

Vår vision i 3 steg

1
Värdeskapande

Vi erbjuder tjänster för digital säkerhet som är enkla och tillgängliga för alla - oavsett storlek på verksamhet och plånbok.

2
Verksamhetsnära

Våra erfarna konsulter jobbar verksamhetsnära för att identifiera vardagsutmaningar och se till säkerhet blir en naturlig del av era digitala processer och tjänster för ökad affärsnytta.

3
Varaktigt

Vi framtidssäkrar och reducerar din digitala affärsrisk genom att leta efter brister i din lösning innan någon annan gör det - och kanske utnyttjar dem.

Mobil it bild

Vi är säkra på vår sak.

Säkerhet kan kännas både klurigt, läskigt, stökigt och kostsamt. Många gånger är det enklare att tänka att “det löser sig” och att “någon annan nog tänkt på det” än att börja rota i en komplex fråga som för tankarna till tungrodda och dyra plattforms- och förvaltningsinvesteringar. Handen på hjärtat, hur säker är du egentligen på att din verksamhet är säker?

Promobility är en IT-partner inom modern infrastruktur, digital säkerhet och applikationsutveckling. Vi arbetar med teknisk och strategisk rådgivning inom modern klienthantering (MDM, EMM, UEM), offensiv, defensiv och strategisk cybersäkerhet samt iOS och Android-utveckling m.m. Vi är baserade i Karlstad men arbetar över hela Sverige och Skandinavien.

Integritetspolicy

© Copyright 2022 Promobility