Unified Endpoint Management

Hantera alla era enheter i ett verktyg

Vad är Unified Endpoint Management?

Unified Endpoint Management (UEM) är det samlade begreppet för tekniska plattformar som hanterar mobiltelefoner, datorer och andra typer av endpoints. Begreppen Mobile Device Management (MDM) och Enterprise Mobility Management (EMM) är de grundläggande delarna som bygger upp hela ekosystemet för UEM och är numer en naturlig del för att hantera både sina mobiltelefoner och datorer. Det finns en rad kompetenta UEM-verktyg på marknaden och Promobility har jobbat med de flesta.

MDM är den grundläggande kärnan i UEM-verktygen för att hantera själva enheten. EMM är nästa lager som förser enheten med produktiva verktyg.

 

Vi utgår från era behov

Är ni i ett läge där ni behöver hjälp att komma igång med UEM i er verksamhet, eller redan är igång men söker efter utvecklingshjälp, så är Promobility den rätta samarbetspartnern. Vi har standardiserade upplägg för att både komma igång, teknisk konsultation samt rådgivning och strategi för de flesta plattformarna på marknaden. Oavsett om ni har investerat i licenser eller inte.

Fördelen med att välja Promobility är vår mångåriga erfarenhet inom mobilitetsområdet allt ifrån kompetens hur systemen bäst implementeras till hur ni skall utvecklas över tid.

Verktygen och tekniken

Teknikutvecklingen går snabbt och nya funktioner kommer löpande, det gäller även UEM. För att kunna dra nytta av all ny teknik kan det behövas expertkompetens som kan hålla ihop och driva utvecklingen framåt. Vi på Promobility har erfarenhet av att arbeta med de flesta stora tillverkarna och kan hjälpa er på resan mot en mer säker och mobil vardag, så att ni inte behöver tänka på det. Idag arbetar vi bland annat med:

  • Microsoft Endpoint Manager (Intune)
  • MobileIron (Ivanti)
  • VMWare Workspace One (Airwatch)
  • IBM MaaS360
  • Citrix Endpoint Management

UNIFIED ENDPOINT MANAGEMENT

Vad innebär UEM?

Alla enheter i ett gränssnitt

Oavsett om det är en mobiltelefon, surfplatta, dator eller Mac så hanteras de alla i samma verktyg.

Automatisk fjärrkonfiguration

Enkel kom-igång med automatisk provisionering av profiler, regelverk och policys till alla enheter.

Appar och produktivitet

Säker åtkomst och effektiv distribution av appar och produktivitetslösningar såsom e-post, kontakt och kalender.

Säkerhet och autentisering

Konfiguration så att era enheter agerar så säkert som möjligt med så enkel autentisering som möjligt

Integrationer

Ökad effektivitet och användarvänlighet genom integrationer till exempelvis lagringsytor och verksamhetssystem

Efterlevnadskontroll

Säkerställ teknisk efterlevnad på enheten, åtgärda automatisk om nödvändigt

Promobility är en IT-partner inom modern infrastruktur, digital säkerhet och applikationsutveckling. Vi arbetar med teknisk och strategisk rådgivning inom modern klienthantering (MDM, EMM, UEM), offensiv, defensiv och strategisk cybersäkerhet samt iOS och Android-utveckling m.m. Vi är baserade i Karlstad men arbetar över hela Sverige och Skandinavien.

Integritetspolicy

© Copyright 2023 Promobility