Smartphone som tjänst

Tänk hållbart och köp smartphone som tjänst. Miljövänligt, enkelt och effektivt.

Vi hjälper er genom hela livscykeln

Oavsett om det är en nyanställd medarbetare, en uttjänt telefon som skall bytas ut eller om en medarbetare slutar så måste det vara enkelt att hantera verksamhetens telefoner, abonnemang och växelanknytningar. Vi på Promobility brinner för att förenkla inköpsprocessen för våra kunder genom smarta beställningsverktyg, hög grad av automation och reducerat antal kontaktytor för hårdvara, abonnemang och växel. Ett klick genererar flera aktiviteter – allt för att det skall bli enkelt för er som kund!

Ett gränssnitt, flera system

För att den nyanställda medarbetaren i er verksamhet skall få en så bra start som möjligt på sitt nya jobb krävs de rätta verktygen för att kunna utföra sitt arbete. Att förse användaren med en telefon kan uppfattas som relativt enkelt – men det är många pusselbitar som skall läggas i rätt ordning för att det skall fungera. Det är här Promobility Online kommer in i bilden. Promobility Online är ett kraftfullt verktyg som är anpassat för att köpa telefoner och surfplattor tillsammans med de komponenter som krävs för att den skall fungera. Vi konfigurerar och levererar hårdvaran, vi startar ett nytt abonnemang med SIM-kort och vi lägger upp en växelanknytning i den lokala nummerserien och återrapporterar alla moment till er när de är klara – helt med automatik. Det enda ni behöver göra är att beställa. Om det sedan sker förändringar under livscykeln så ändrar ni enkelt detta i inventarieregistret i Promobility Online.

 

Hållbarhet

För oss på Promobility är hållbara tjänster A och O. Och hållbarhet handlar inte bara om miljö. Vi anser att alla steg i processen behöver inkluderas i hållbarhetsarbetet. Vi hjälper er att rekommendera rätt telefoner till er verksamhet. Välj exempelvis inte större skärm eller minne än vad verksamheten faktiskt behöver, det sparar på våra resurser. Vi vill också att det skall vara enkelt att köpa så att det inte uppstår frustration eller förlorad kontroll över helheten. Och sist, men definitivt inte minst – vi gör det enkelt att avveckla era telefoner när det är dags och ser till så att de tas om hand på bästa sätt. 97% av de telefoner som vi avvecklar i denna tjänst får ett nytt liv, resten återvinns miljövänligt.

Promobilitys Smartphone som tjänst är en standardiserad och skalbar tjänst som ger ert företag kontroll på era mobila enheter. Tjänsten förenklar och effektiviserar inköps- och livscykelhanteringen av hårdvara och abonnemang för de beställande rollerna, samt kom-igång och användandet för användaren. Ni får en strukturerad och säker enhetshantering och era användare får störningsfritt sina arbetsverktyg levererade och konfigurerade för att kunna vara produktiva hela arbetsdagen!

SMARTPHONE SOM TJÄNST

Vad ingår?

Promobility Online

Användarvänlig, organisations- och rollanpassad inköpsportal. Följ upp beståndet, garantitider, fakturor samt administrera era abonnemang och växelanknytningar – allt i samma verktyg!

Verksamhetsanpassning

Förenklad driftsättning genom enhetsregistreringsprogram, montering av tillbehör samt aktiverat sim-kort och växelanknytning vid leverans

Hållbarhet

Vi ger råd för hållbara hårdvaruval och ger er effektiva beställningsverktyg, miljövänlig och säker avveckling av hårdvara.

Service och support

Vi byter ut enheten om olyckan är framme och hjälper er om något skulle krångla

Snabb och problemfri leverans

Komplexa beställningar blir enkla att genomföra och vi ser till så att leveransen går snabbt

Förutsägbara kostnader

Fast månadskostnad per enhet där vi tar hand om helheten.

MDM SOM TJÄNST

Vill du förenkla administrationen ytterligare?

Lägg till MDM som tjänst och få en komplett, effektiv och säker plattform för er verksamhets mobila IT!

Läs mer

SMARTPHONE SOM TJÄNST

Hur jobbar vi?

1

Policy

Vi bestämmer tillsammans med er vad som skall levereras och hur. Telefoner, tillbehör, abonnemang och växelanknytningar.

2

Inköp

Enkel beställning av komplexa tjänster. Med några få klick så utför vi alla aktiviteter som krävs för att er användare skall få en startklar telefon.

3

Service & support

Ibland blir det problem och då hjälper vi till. Ersättningstelefon dagen efter är en självklarhet.

4

Livscykelhantering och återvinning

Administrera era telefoner, abonnemang och växelanknytningar. Full kontroll och tydlig översikt, allt i samma portal. När det är dags hjälper vi er med återvinning.

Promobility är en IT-partner inom mobilitet och digital säkerhet. Vi arbetar med teknisk och strategisk rådgivning inom Mobile Device Management (MDM), Enterprise Mobility Management (EMM), Unified Endpoint Management (UEM), IT-säkerhet, iOS och Android-utveckling m.m. Vi är baserade i Stockholm och Karlstad men arbetar över hela Sverige och Skandinavien.

Integritetspolicy

© Copyright 2022 Promobility