Promobility skyltar om och en spännande ny resa börjar

Från och med måndagen den 13 februari blir vi på Promobility en del av IT-koncernen Dizparc och byter därmed också namn till Dizparc Secured. Som vårt namnbyte skvallrar om kommer vi fortsatt att erbjuda tjänster inom cybersäkerhet med bas i Karlstad.

För dig som kund blir förändringen inte så stor, vi kör “business as usual” och fortsätter att vara samma nischade cybersäkerhetsaktör med fokus på att erbjuda en vass tjänsteportfölj för alla typer av verksamheter som vill säkra upp sina digitala kanaler och skydda dem från angrepp. Nu dock inom ramen för en större koncern och ett gäng nya kollegor som vi har möjlighet att ta nästa spännande kliv tillsammans med!

Känner du inte till Dizparc sedan tidigare och är nyfiken på att lära dig mer kan vi tipsa om att besöka koncernens webbplats och där kanske spana in vårt numera gemensamma erbjudande inom cybersäkerhet lite extra noga.

På LinkedIn hittar du oss fortsatt på samma ställe, men under vårt nya namn Dizparc Secured och på Facebook hänvisar vi till att börja följa Dizparcs centrala sidor.

Frågor och funderingar?

Vi berättar gärna mer om vår nya resa i vårt nästa möte och du är alltid varmt välkommen att kontakta Johan Nilsson, johan.nilsson@dizparc.se eller Christoffer Widjeback, christoffer.widjeback@dizparc.se tidigare än så om du vill ställa frågor eller bolla något.

Publicerat
måndag 13 februari, 2023
Ämnen
Pressrelease

Promobility är en IT-partner inom modern infrastruktur, digital säkerhet och applikationsutveckling. Vi arbetar med teknisk och strategisk rådgivning inom modern klienthantering (MDM, EMM, UEM), offensiv, defensiv och strategisk cybersäkerhet samt iOS och Android-utveckling m.m. Vi är baserade i Karlstad men arbetar över hela Sverige och Skandinavien.

Integritetspolicy

© Copyright 2023 Promobility