Pressrelease: Trecom förvärvar Promobilitys hårdvaruverksamhet

Jönköpingsbaserade Trecom förvärvar Promobilitys hårdvaruverksamhet innefattande försäljning och hantering av mobiltelefoner, tillbehör, abonnemang samt tillhörande hårdvarunära tjänster. Flytten av verksamhetsområdet genomförs under första kvartalet 2022.

Genom denna verksamhetsförändring kommer Promobility att fokusera på fortsatt tillväxt inom områdena cybersäkerhet, moderna infrastrukturlösningar och mobila appar.

Trecom är ett entreprenörsdrivet telekombolag som samarbetar med samtliga operatörer på den svenska marknaden för att erbjuda sina kunder stor valfrihet, enkelhet och bästa möjliga lösning till rätt pris. De arbetar inom tre fokusområden; telefoni, digitala körjournaler och wowservice. Trecom finns representerade i Jönköping och Göteborg men arbetar med kunder över hela landet.

Läs mer här

Har du frågor om din beställning?

Kontakta support@trecom.se eller telefon 010 – 330 16 60.

För beställningar: www.trecom.se

 

Övriga frågor:

Johan Smedberg, VD Trecom

Telefon: 010 – 330 16 01
E-post: johan.smedberg@trecom.se

Johan Nilsson, VD Promobility

Telefon: 070 – 354 76 31
E-post: johan@promobility.se

Publicerat
tisdag 26 april, 2022
Ämnen
Förvärv Pressrelease

Promobility är en IT-partner inom modern infrastruktur, digital säkerhet och applikationsutveckling. Vi arbetar med teknisk och strategisk rådgivning inom modern klienthantering (MDM, EMM, UEM), offensiv, defensiv och strategisk cybersäkerhet samt iOS och Android-utveckling m.m. Vi är baserade i Karlstad men arbetar över hela Sverige och Skandinavien.

Integritetspolicy

© Copyright 2023 Promobility