Mobile Architecture Center of Excellence

Skapa förutsättningar för ett mobilt arbetssätt

Jobba var du vill och när du vill, enkelt och problemfritt. Och säkert. Vem vill inte att det skall vara så? Dagens teknik tillåter det mesta där exempelvis jobba med dokument, verksamhetsspecifika appar eller effektiv kommunikation bara är ett litet skrap på ytan av möjligheter. Med en behovsanpassad målbild tillsammans med en genomtänkt arkitektur kan detta realiseras i er verksamhet. För det är vad det handlar om – att genomtänkt bygga huset från grunden efter en plan som sträcker sig ända till målbilden som löser behovet. Det kanske låter enkelt på pappret, men det kräver att man förstår helheten och hur olika element påverkar varandra.

Mobil IT-arkitektur är grundstenen för att möjliggöra en problemfri vardag för användaren som vill jobba mobilt. Användaren ska inte behöva konfigurera sin telefon själv eller lägga onödig tid på tekniken för att kunna arbeta – det ska helt enkelt bara fungera. Dessutom är det inte hållbart eller säkert i längden för företaget att inte ha en central kontroll på alla enheter som ansluter och får tillgång till företagets IT-miljö.

Med en MDM-plattform i botten med rätt konfiguration och integration mot andra IT-resurser skapas de bästa förutsättningarna för att användaren skall ha ett fungerande verktyg i sin hand – utan att behöva göra något själv. Vi på Promobility har lång erfarenhet och hög kompetens för att skapa en hållbar och säker arkitektur för er mobilitet, som fungerar effektivt och passar bra in i er övriga IT-miljö.

Vad är Mobile Architecture Center of Excellence?

Håll koll på omvärlden, gör rätt prioriteringar, utveckla er eller få hjälp om något blir fel – det är vad vår tjänst Mobile Architecture Center of Excellence bidrar till. Utvecklingstakten är snabb och flödet av nya funktioner ökar och då hjälper vi er att bevaka omvärlden och ger er proaktiva förslag på hur ni skall agera för att leverera en driftsäker upplevelse till era användare. Vi ger er ett grundläggande supportramverk med omvärldsbevakning tillsammans med en avtalad servicenivå, och därtill ett antal standardiserade komponenter som kan avropas vid behov.

EXPERTKOMPETENS NÄR NI BEHÖVER DEN

Vad ingår?

Support och omvärldsbevakning

Få regelbundet reda på vad som händer i omvärlden som kan påverka er IT-miljö så att ni ständigt kan utvecklas och även undviker incidenter. Behöver ni support så ingår det också.

Rådgivning och konsulting

Få experthjälp med allt från enklare support till tekniskt konsulting, strategi och lösningsdesign.

Integration och konfiguration

Vi hjälper er att etablera mindre funktioner i befintlig miljö till större införanden innefattande integration, konfiguration, autentisering och säkerhet.

Appar och produktivitet

Skapa företagsanpassade appbutiker, regler för apphantering, integration av appar i befintlig miljö eller åtkomst till interna dokument.

Säkerhet

Vi hjälper er med kvalitetssäkring av konfigurationer och restriktioner, utför integrationer till säkerhetslösningar, genomför säkerhetstester m.m.

Avtalad servicenivå

För att säkerställa att ni som kund får tillgång till den hjälp ni behöver när ni behöver den så omfattas tjänsten av ett SLA.

Promobility är en IT-partner inom modern infrastruktur, digital säkerhet och applikationsutveckling. Vi arbetar med teknisk och strategisk rådgivning inom modern klienthantering (MDM, EMM, UEM), offensiv, defensiv och strategisk cybersäkerhet samt iOS och Android-utveckling m.m. Vi är baserade i Karlstad men arbetar över hela Sverige och Skandinavien.

Integritetspolicy

© Copyright 2023 Promobility