Mobil IT-säkerhet: Webinarserie i tre delar – Landskapet, utmaningen och lösningen

Smartphones är konsumentprodukter, appar läcker data, användaren är mer riskbenägen och angrepp mot smartphones som kan ge kontotillgång i Office365. Allt detta kommer vi gå igenom i vår webinarserie i tre delar. Vi förklarar varför smartphones angrips, vi visar hur det går till och självklart pratar vi om vad som krävs för att er verksamhet skall vara skyddade!

Samtliga webinar är kostnadsfria.


#1/3: Mobil IT-säkerhet: WebinarDet är ju trots allt konsumentprodukter…

Varför är smartphones en säkerhetsrisk för företagen och varför är det svårt att kontrollera? I denna del pratar vi om appars ekosystem, individfokuserade behörighetsmodeller och svårkontrollerade ingångar för meddelanden och hur detta kan påverka hela verksamhetens IT-miljö.

Sändes: 8/3 – kl. 08.30 | Längd: 20 minuter

Se Reprisen här


#2/3: Mobil IT-säkerhet: Webinar –  IT-angreppet som började med en smartphone

I detta webinar kommer vi visa hur angrepp mot smartphones går till i praktiken. Vi visar bland annat hur ett förfalskat SMS kan leda till access till en användares Office365-konto och hur skadliga appar infekterar sårbarheter i företagets IT-miljö. Här spelar det ingen roll vilken data som finns på telefonen.

Sändes: 10/3 – kl. 08.30 | Längd: 20 minuter

Se Reprisen här


#3/3: Mobil IT-säkerhet: WebinarLåt oss koppla in Red team och Blue team i säkerhetsarbetet

Det är dags att prata om hur vi kan skydda oss mot angrepp mot verksamhetens smartphones. Vi kommer gå igenom vilka steg som behöver genomföras för en säkrare IT-miljö och vi sätter in Red Team och Blue team i sammanhanget.

Sändes: 12/3 – kl. 08.30 | Längd: 20 minuter

Se Reprisen här


 

Kan du inte delta just denna tid? Registrera dig ändå så får du tillgång till webinarinspelningarna i efterhand!

Publicerat
onsdag 17 februari, 2021
Ämnen
android Cybersäkerhet Informationssäkerhet iOS webinar

Promobility är en IT-partner inom modern infrastruktur, digital säkerhet och applikationsutveckling. Vi arbetar med teknisk och strategisk rådgivning inom modern klienthantering (MDM, EMM, UEM), offensiv, defensiv och strategisk cybersäkerhet samt iOS och Android-utveckling m.m. Vi är baserade i Karlstad men arbetar över hela Sverige och Skandinavien.

Integritetspolicy

© Copyright 2023 Promobility