Konsulttjänster

Vi kan Mobil IT!

Världen snurrar snabbare för varje dag som går och för att hänga med i den allt snabbare takten krävs kompetens. Olika kompetenser krävs i olika situationer och sammansättning av olika kompetenser är många gånger en framgångsfaktor. Vi på Promobility är experter inom mobil IT och vi brinner för att hjälpa våra kunder att förbättra sin verksamhet med hjälp av tekniska verktyg och vår kompetens.

Ni kan lita på oss

Vi har arbetat med Mobil IT i över tio år vilket praktiskt taget innebär sedan begynnelsen av det moderna sättet att hantera sin mobilitet. Vi är expert inom mobil arkitektur, säkerhet och appar. Receptet för vår framgång består av engagerade medarbetare som med hårt arbete, vilja att prestera och med kunden i fokus alltid levererar det bästa resultatet. Våra kunder är både stora och små, lokala och globala och verkar både inom privat och offentlig sektor.

Vi hjälper er på vägen mot framgång

Oavsett var ni står idag eller vad ert behov är så finns kompetensen för att ni skall kunna dra så stor nytta som möjligt av alla smarta tekniska lösningar som finns där ute. Vi hjälper er med teknisk rådgivning eller konsulting, strategi, utbildning, utveckling, omvärldsbevakning eller support inom områdena mobil arkitektur, säkerhet och appar. Med detta hjälper vi er att skapa framgång och stå rustade inför morgondagens utmaningar.

Appar, arkitektur och säkerhet…

…är våra expertområden. Samtliga tre områden har beröringar med varandra så det finns en stor fördel i att välja Promobility som sin mobilitetspartner. Vi har förmågan att väva samman våra olika kompetenser till en helhet, vilket gör att ni som kund kan känna er trygga med att ert slutresultat blir så bra som möjligt och inget faller mellan stolarna. Vi ser på mobilitet som en helhet som skall fungera, och inte enskilda komponenter som lever sitt eget liv.

UTFORSKA VÅRT KOMPETENSCENTRUM

Mobile IT Center of Exellence – experthjälp när det behövs

App Center of Excellence

Säkerställ rätt kompetens i utvecklingsprojekten, säkerställ så att apparna inte slutar fungera, undvik intrång och dataläckage och gör de rätta teknikvalen.
Läs mer

Mobile Architecture Center of Excellence

Support, etablering av nya tjänster och funktioner, integrationer, omvärldsbevakning.
Läs mer

Mobile Security Center of Excellence

Etablera strukturerade arbetssätt för er IT-säkerhet, utred incidenter, säkerhetstester, rådgivning och omvärldsbevakning.
Läs mer

Promobility är en IT-partner inom modern infrastruktur, digital säkerhet och applikationsutveckling. Vi arbetar med teknisk och strategisk rådgivning inom modern klienthantering (MDM, EMM, UEM), offensiv, defensiv och strategisk cybersäkerhet samt iOS och Android-utveckling m.m. Vi är baserade i Karlstad men arbetar över hela Sverige och Skandinavien.

Integritetspolicy

© Copyright 2023 Promobility