Vi utökar Sveriges skarpaste team inom området digital säkerhet och mobilitet

Vill du följa med på resan?

Se alla tjänster

Värderingar

Jobba hos oss

En vision

Vi ska vidareutveckla och förbättra redan bra saker men vi ska framförallt tänka nytt och bygga nytt.

Vilka vi är

Vi tror att alla har unika förmågor och de vill vi ta till vara på samtidigt som vi vill att alla som jobbar hos oss vidareutvecklas och förbättras.

Våra värderingar

Vi vet att alla har lika värde och därför vet vi också att laget är starkare än jag-et. Vi vill bidra till ett bättre samhälle och vi vill ha roligt under tiden!

Vad vi pysslar med

Hos oss jobbar IT-konsulter, utvecklare, säljare, produkt- och branschägare med flera olika inriktningar, alla specialiserade inom området digital säkerhet och mobilitet.

En massa förkortningar

Vi är specialiserade inom områden som Enterprise Mobility Management (EMM), Unified Endpoint Management (UEM), cybersäkerhet, iOS-utveckling, Android-utveckling med flera.

Vi letar efter dig

Som är är innovativ, lösningsorienterad och har ett brinnande intresse för att förstå våra kunders verksamhet och deras kunders behov.

KARRIÄR

Lediga tjänster

Promobility är en IT-partner inom modern infrastruktur, digital säkerhet och applikationsutveckling. Vi arbetar med teknisk och strategisk rådgivning inom modern klienthantering (MDM, EMM, UEM), offensiv, defensiv och strategisk cybersäkerhet samt iOS och Android-utveckling m.m. Vi är baserade i Karlstad men arbetar över hela Sverige och Skandinavien.

Integritetspolicy

© Copyright 2022 Promobility