Äntligen!! Varmt välkommen Constantinos Amiridis!

Som vi har väntat… men så igår så stod han där på tröskeln till kontoret, laddad till tusen och ivrig att sätta igång!

För flera av oss på Promobility så är Costas en gammal bekantskap, en god relation som sträcker sig över 10 år från hans tidigare liv som lösningsarkitekt på Stockholms Stads Stadsledningskontor. Costas har designat och fått på plats Stockholms Stads mobilitetsplattform som idag inhyser mer än 90 000 mobila enheter och massvis av appar för anställda inom allt från skolan, äldrevården till politiker och inte minst för stadens medborgare.

På Promobility kommer Costas ansvara för vår satsning och fokusering på att hjälpa offentlig sektor digitalisera sig med hjälp av mobilitet, och vi kan inte tänka oss någon bättre lämpad för uppdraget än Costas!

Det är med värme i våra hjärtan och en nästintill barnslig iver att få skapa magi tillsammans som vi hälsar dig välkommen Costas!

Publicerat
tisdag 21 maj, 2019
Ämnen
Förvärv

Promobility är en IT-partner inom mobilitet och Mobil IT. Vi arbetar med Mobile Device Management (MDM), Enterprise Mobility Management (EMM), Unified Endpoint Management (UEM), IT-säkerhet, iOS och Android-utveckling m.m. Vi är baserade i Stockholm och Karlstad men arbetar över hela Sverige och Skandinavien.

© Copyright 2021 Promobility